Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

HOTEL ROTUNDA CHOPOK

Zimnú sezónu otvára stredisko Jasná Nízke Tatry už tento víkend. Netradičné miesto, kde môžete stráviť svoju tohoročnú zimnú dovolenku je najvyššie položený hotel v strednej Európe, Hotel Rotunda. Dychberúci západ slnka v nadmorskej výške 20004 m n.m., hviezdna obloha na dosah, budíček, ktorý majú na svedomí prvé slnečné lúče a romantické panoramatické výhľady pri rannej káve. Prvá lyžovačka po špičkovo upravených zjazdovkách, ešte pred spustením lanoviek. Predstavte si ten pocit, keď vaše lyže zanechávajú stopu na nedotknutom menčesteri. Dovolenka v Hoteli Rotunda nie je len obyčajná dovolenka. Je to zážitok pre všetky zmysly.

Hotel Rotunda je výborným miestom, kde môžete stráviť záver roka so svojimi priateľmi. Tiež je to nezabudnuteľné miesto, na ktoré môžete pozvať vašu lásku. V čase firemných večierkov je to tiež dobrá voľba na poďakovanie kolegom a obchodným partnerom za celoročnú spoluprácu a spoločne dosiahnuté úspechy. Tak prijmite pozvanie do zimnej rozprávky! Len si to predstavte...

Prvé lúče slnka vám pohladia tvár. Vy otvoríte rozospaté oči a prvé, čo cez okno uvidíte sú upravené zjazdovky a vrcholky zasnežených hôr všade naokolo. Rozospaté telo vám zahreje horúci čaj alebo káva, energiu naberiete z bohatých raňajok. Už sa len stačí teplo obliecť a naskočiť do lyžiarok. Z hotela totiž vystúpite priamo na zjazdovku. Ste tam, na vrchole Chopku. Pred vami iba nekonečný biely menčester a pocit slobody. Už viete, že ste tu správne. Že si vás Hotel Rotunda nadobro získal. Celý deň lyžujte v najväčšom Slovenskom lyžiarskom stredisku, Jasná Nízke Tatry. Bavíte sa, degustujete miestne špeciality, užívate si prítomnosť. Podvečer sa lanovkou vrátite späť, do svojej izby. V súkromí si vychutnáte večeru a deň ukončíte s pohárom kvalitného rumu v rukách a pohľadom na slnko zapadajúce za hory.

Že sa vám nechce počas celého vášho pobytu iba lyžovať? To nie je problém. Približne 30 minút  cesty autom je od strediska Jasná Nízke Tatry vzdialený najväčší slovenský aquapark Tatralandia. Aj v tej najsilnejšej zime vám ponúka Tropical Paradise s konštantnou teplotou 30 °C, morskú, číru aj termálnu vodu v bazénoch a divoké vlny, ktoré zdoláte na surfe. Tatralandia nie je len miesto dobrodružstva a zábavy, ktoré oceníte pri pobyte s deťmi, či priateľmi. Je to tiež miesto stvorené na relax a romantiku. Saunový svet a Wellness paradise ponúka pestrú paletu sáun a procedúr. Čerešničkou na torte je exteriérová sauna s výhľadom na Chopok, v ktorej sa vo vybraných termínoch konajú saunové ceremoniály. Pokoj a súkromie si vychutnáte vo VIP Room, tropickú kuchyňu ochutnáte v reštaurácii Paradiso a s drinkom ruke si pripijete priamo v bazéne v Barbados Bare. Takto strávený deň vás určite nabije energiou.

Potom sa už len stačí vrátiť späť pod hviezdnu oblohu do Hotela Rotunda Chopokhttps://www.skitravel.sk/sk/hotel/hotel-rotunda. Hotel je lanovkami dostupný zo severnej aj južnej strany Chopku. Myslite na prevádzkovú dobu lanoviek. Inak vás čaká šliapanie na lyžiach do kopca.