Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

HOTEL LOMNICA

Zážitok v Hoteli Lomnica začína už pri príchode. Čaká vás históriou dýchajúca budova, ktorej nová tvár je prepracovaná do posledného detailu. Na výber máte ubytovanie v historickej a modernej časti hotela. Posedenie pri kávičke, či vínku na terase, vám spríjemní výhľad na Lomnický štít. Západ slnka pod horskými končiarmi si najlepšie užijete v čarovnej záhrade. Relax si na maximum vychutnáte vo wellness centre.  Umeleckú dušu potešia originálne obrazy v hotelovej galérii. Chuťové poháriky pookrejú v priestoroch vinárne. Čo viac si môžete priať? Snáď už len perfektne upravenú zjazdovku v bezprostrednej blízkosti. Stačí nastúpiť na lanovku a o pár minút sa už kocháte pohľadom na zasneženú krajinu v okolí Skalnatého plesa. Že vy lyžiam ani snowboardu neholdujete? Aj tak ste tu správne. Príjemná prechádzka, výborné jedlo a kávička na terase s neopakovateľným výhľadom  vás o tom  presvedčia. Pokračovať môžete lanovkou ešte ďalej, priamo na Lomnický štít. Tento druh pohodlnej turistiky ocenia predovšetkým rodiny s deťmi a tí, ktorým už pohybový aparát neslúži podľa ich predstáv. Prečo by ste mali prísť o krásy Vysokých Tatier, keď možnosť spoznávať ich za asistencie najmodernejších lanoviek, sa vám núka v každom ročnom období? Ak je dôvodom vašej dovolenky lyžovačka v Tatrách, nenechajte si ujsť prašan v Lomnickom sedle. Okrem nezabudnuteľného výhľadu vás tu čaká najstrmšia, čierna zjazdovka, na Slovensku. V lete je zasa Lomnické sedlo výborným cieľom na turistiku.  

Izby Hotela Lomnica dýchajú históriou a zároveň spĺňajú všetky najmodernejšie štandardy. Secesné zariadenie, vzdušný priestor, výnimočný servis a výhľad na Tatry. To sú tie ingrediencie, vďaka ktorým si vychutnáte svoju dovolenku vo Vysokých Tatrách na maximum.

Hotel Lomnica však nie je len o ubytovaní a krásnej prírode naokolo. Za svojimi múrmi ponúka pestrú paletu aktivít, vďaka ktorým sa nemusíte obávať nudy ani v tom najsychravejšom počasí. Zverte sa do profesionálnych rúk a nechajte sa rozmaznávať v Beauty centre i v kaderníctve. Stratenú energiu vám pomôže prinavrátiť relaxačná oáza s najmodernejším vybavením v historickej časti hotela. Široká škála procedúr vám prinesie pohodu a blahodarne pôsobí na telo aj dušu.  Stačí si vybrať, či navštívite ako prvý saunový svet, vodný svet alebo si doprajete masáž.
Club 80 sa prenesiete do čias anglických gantlemanov, ktorý v 90. rokoch 19. storočia zavítali do Tatier. Jedinečný anglický dizajn interiéru, exkluzívne koňaky a cigary vás vrátia v čase. Máte radi biliard, poker, stolný futbal či šach? V tom prípade navštívte hotelovú Herňu. Najmladší návštevníci hotela majú k dispozícii detský kútik s hračkami od výmyslu sveta. Počas víkendov a prázdnin sa im o zábavu postará animačný tím. Hotel je aj vďaka tejto službe výborným miestom na rodinnú dovolenku. Čerstvý horský vzduch v letnej záhrade, určenej len pre hotelových hostí, si vychutnáte na ležadlách, či lavičkách. Nikým nerušenú pohodu určite oceníte počas dovolenky vo dvojici.

Samostatnou kapitolou nezabudnuteľnej dovolenky je špičková gastronómia. Vyberané chute spoznáte v Kaviarni Mozart, vinárni Franz Jozef a špičkovej Reštaurácii Sissi. Tajomstvo prípravy tých  najkvalitnejších pokrmov siaha až do obdobia Rakúsko – Uhorska. Môžete sa tešiť na jedlá prichystané s vášňou, z tých najvyberanejších surovín.

Tak čo, už teraz balíte kufre a rezervujete si nezabudnuteľnú dovolenku, v hoteli Lomnica, ktorý je už viac ako sto rokov neodmysliteľnou súčasťou Vysokých Tatier?