Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

WELLNESS HOTEL CHOPOK -Najlepší vianočný darček pre seba

Jeden z najnovších a najluxusnejších hotelov v Demänovskej doline vás očarí nielen architektúrou a polohou, ale aj službami na najvyššej úrovni. Ak patríte medzi náročnejších dovolenkárov, určite neoľutujete, ak sa rozhodnete stráviť voľné chvíle v tomto štvorhviezdičkovom hoteli na vstupe do najväčšieho a najmodernejšieho lyžiarskeho strediska Slovenska, Jasná Nízke Tatry.

Wellness Hotel Chopok poteší pestrou ponukou služieb, vďaka ktorej si tú správnu kombináciu aktivít nájdu rodiny s deťmi, zamilované páriky každého veku, dámy na dámskej jazde aj milovníci jogy či fitness na tematických pobytoch. Po pobyte v tomto hoteli už nikdy nezapochybujete o tom, že najlepšia lyžovačka je práve na Slovensku.

Ale poďme pekne po poriadku a predstavme si cream de la cream slovenského hotelierstva. Na výber máte z pestrej ponuky izieb, dvojlôžkovými počnúc, a rodinnými až pre 7 osôb končiac. Atmosféru umocní praskajúci krb na drevo, ktorý je k dispozícii vo vybraných izbách.

Každý gurmán aj milovník vína ocení kuchyňu miestneho majstra šéfkuchára Ivana Klčovského, rovnako ako miestnu vinotéku. Na svoje si prídu aj celiatici a milovníci zdravej stravy. 90% jedál je totiž pripravených z bezlepkových potravín. Hotelová reštaurácia získala viacero pozitívnych hodnotení, vrátane TREND TOP HOTELY a REŠTAURÁCIE.

Príjemná hudba, kvalitná káva a lahodný čaj, aj takto môže vyzerať príjemné posedenie v Lobby bare pre 50 osôb. Cigaretku, či cigaru si môžete vychutnať vo fajčiarskom salóniku. Trochu pohybu a množstvo zábavy vám poskytne biliardový stôl a 3 bowlingové dráhy.

4 profesionálne bowlingové dráhy, 3 biliardové stoly, samostatná fajčiareň a herňa so stolným futbalom i airhockey, k tomu niečo lahodné na zahryznutie, kvalitné víno, či dobrá káva a čaj. Aj takto môže vyzerať príjemný večer v Relax bare, pri ktorom nadviažete nové priateľstvá.

Postarať sa deťom o kvalitný program, pri ktorom sa zabavia, niečo sa naučia a zároveň budú spokojné, to je veľká výzva. Svoje o tom nepochybne vedia všetci rodičia aj starí rodičia. Vo Wellness Hoteli Chopok sú na túto výzvu pripravení. Rodiny s deťmi sú tu vítané, čo vám určite radi dosvedčia mnohí spokojní rodičia spokojných detí. Kvalitný a bohatý detský program aj hotelové vybavenie, priestory na nerušené hranie aj kúpanie sa. Aj to sú dôvody, vďaka ktorým hotel získal certifikát Únie materských centier „Zariadenie priateľské k deťom a rodinám“. Veď koľko je hotelov na Slovensku, kde okrem vybavenia pre deti, školy varenia, či kurzov plávania, budú mať vaše ratolesti detský bazén aj saunový svet? V bazéne a saunovom svete Plesnivec sa spolu zabavia a odpočinú si celé rodiny. Príjemná teplota vody 32°C, plavecký aj neplavecký bazén, vnútorná a vonkajšia vírivka, ochladzovací bazénik, aromatický parný kúpeľ, infra, bio, fínska aj bylinková sauna sa postarajú o váš maximálny komfort.

Ticho, pokoj a nerušenú pohodu pre osoby od 16 rokov poskytuje zasa Saunový svet Praslička. Nehlučné prostredie, plavecký bazén s teplotou vody 29°C,  krásne výhľady na okolitú prírodu z najvyššieho poschodia hotela, fínska, bylinková, infra aj bio sauna, aromatický parný kúpeľ, hydromasážny whirpool aj masážne sprchy sa postarajú o uvoľnenie tela aj duše.

Tak vidíte, vo Wellness Hotel Chopok sa postarajú o všetky zmysli každej vekovej kategórie.

A ozaj, už ste sa rozhodli kde budete tráviť tohoročné Vianoce? Čo tak vyskúšať to, na slovenské pomery mierne netradične, v pohodlí štvorhviezdičkového hotela len pár metrov od najlepšie upravených slovenských zjazdoviek? Či sa už rozhodnete tráviť tieto najospevovanejšie sviatky v roku s rodinou, s priateľmi alebo túžite uniknúť od vianočných príprav a len tak nečinne odpočívať v hotelovom wellness len so svojimi myšlienkami, ste tu správne. Najlepší kuchári sa postarajú o zážitkovú gastronómiu počas celého pobytu. Zábavu s deťmi si užijete v detskou saunovom svete a bazéne. Nikým nerušený pokoj zasa v bazéne a saunovom svete pre dospelých. Ak sa vám po dobrej večeri zažiada trochu pohybu, k dispozícii vám je bowling aj biliard.  Samozrejmosťou sú hotelové skibussy, ktoré vás odvezú priamo na zjazdovky

Krásnu, nerušenú, zasneženú zimu plnú dobrodružstva, relaxu a zážitkov si užijete vo Wellness Hoteli Chopok. Stačí kliknúť a rezervovať si pobyt.