Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

RITZENHOF HOTEL UND SPA AM SEE in Saalfelden Leogang

Jedlo pripravované v hoteli je zážitkom pre všetky vaše zmysly. Použité ingrediencie sú vždy lokálne a sezónne, upravované s citom a kreativitou, vychádzajúce zo zvyklostí regiónu. Návrat k prírode je jedným z hlavných princípov hotela. Dôležitým aspektom princípu ALPINE HOLISTIC je zohľadnenie ročného obdobia. Vyvážená výživa je kľúčom k dosiahnutiu psychickej a fyzickej pohody. Mieste kulinárske špeciality by mali byť prospešné pre vaše zdravie aj krásu. Hovorí sa totiž, že zjednocujú telo, myseľ a ducha.

Ale nie len jedlom je človek živý. Vaše telo občas potrebuje vypnúť a naladiť sa na vlnu relaxu. Vďaka rituálom v  ALPINE WELLNESS dostane priestor harmonizovať sa a načerpať novú energiu do každodennej reality. Pri procedúrach sú používané výlučne prírodné alpské produkty, ktoré blahodarne pôsobia aj na vašu krásu. Koncept miestnej kúpeľnej liečby je postavený na 4 typoch osôb. Prístup ku klientovi je vysoko individuálny s dôrazom na jeho potreby a životný štýl. Vďaka tomu odborný personál nastaví každému návštevníkovi procedúru na mieru. Od vašej typológie, a samozrejme vášho priania, záleží, či prostredníkom vášho relaxu budú alpské kamene, lokálne bylinky, miestne soli, či bahno. Každý tu nájde tú svoju ideálnu cestu k dosiahnutiu maximálnej pohody. V hoteli RITZENHOF HOTEL UND SPA AM SEE si môžete vybrať energizujúce procedúry, zamerané na zvýšenie energie a odolnosti organizmu. Výsledkom bude posilnené telo, duch aj myseľ. Harmonizujúci kúpeľný program vám zasa prinesie pocit vnútornej rovnováhy a pohody. Dokonalú relaxáciu, ľahkosť mysle a vnútorný pokoj nadobudnete po absolvovaní upokojujúcich procedúr. Vitalitu, ľahkosť tela aj ducha a zdravie vám prinesie detoxikačný hotelový program.

Z riadkov vyššie je vám jasné, že hotel je ideálnym miestom pre milovníkov sladkého wellness ničnerobenia a gurmánov. Ak máte chuť túto stránku zatvoriť, pretože to nie je nič pre vás, zadržte. Ak bez športu nevydržíte ani jeden deň a ak je pohyb vašou vášňou, ste tu správne. Nádherná krajina a čerstvý vzduch si vás získajú. Nemusíte prekonávať rekordy, nemusíte byť vrcholový športovec. Nalaďte sa na biorytmus vášho tela, a v rámci programu ALPINE FITNESS, si vyberte, či dáte prednosť vnútornému bazénu, plávaniu v jazere, prechádzke lesom , turistike alebo bicyklu. V zime sa tiež nudiť nebudete. V okolí hotela nájdete trate na bežecké aj zjazdové lyžovanie, snowboard, korčuľovanie či zimnú turistiku na snežniciach. Zjazdovky sú od hotela vzdialené len 6 km. Poloha hotela uprostred lyžiarskych oblastí najvyššej úrovne, Skicircus Leogang-Hinterglemm a Ski Amadé, zaručuje, že si tu užijete lyžovačku na viac než 1300 km upravených tratí. Kvalitné zjazdovky, kyvadlová doprava do hotela v pravidelných intervaloch, nočné bežkovanie po osvetlenom okruhu okolo jazera. Aj to sú dôvody prečo na zimnú dovolenku v dedinke Saalfelden nezabudnete.

Romantika na brehu jazera obklopeného horami, kvalitné služby a holistický prístup, vďaka ktorému sa z dovolenky v Rakúsku vrátite ako znovuzrodený. Tak čo, dostali ste chuť dopriať svojmu telu aj duši pobyt v  hoteli RITZENHOF HOTEL UND SPA AM SEE?