Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

WELLNESS MOUNTAIN COTTAGE CEDER TARANSKÁ LOMNICA

Vôňa dreva v interiéri, vôňa lesa v exteriéri. Výhľad na Lomnické sedlo a nástupná stanica lanovky v Tatranskej Lomnici vzdialená len 50m. V zime kvalitne upravené zjazdovky na dosah. V lete nespočetné množstvo možností na turistiku aj nenáročné prechádzky v prírode. Wellness Mountain Cottage Ceder je výborným miestom na letnú aj zimnú dovolenku. Je totiž rajom pre skúsených lyžiarov a snowboardistov aj pre začiatočníkov. Slnečná zjazdovka neďaleko, je vhodná aj pre tých najmenších športovcov. Milovníkom adrenalínu stačí, aby sa vyviezli do Lomnického sedla a už si môžu užívať pravý prašan a nefalšované prírodné scenérie. Odpočinok medzi jazdami v apres ski bare, či obed v reštaurácii na svahu sú samozrejmosťou. Nudiť sa nebudú ani vaše ratolesti. Okrem užívania si snehu na zjazdovke ich tu totiž čaká nadrozmerná rodinka snehuliakov, ale aj profesionálni inštruktori, ktorí sa postarajú o ich športové zručnosti na individuálnych lekciách či v spoločnosti ďalších kamarátov.
Lyžiarskych fajnšmekrov nepochybne poteší  možnosť skorej rannej lyžovačky, Fresh Track, po perfektne upravených svahoch. Ešte pred oficiálnym spustením lanoviek sa vyveziete na zjazdovku Lomnické sedlo a počas dvojhodinového jazdenia si užívate ranný menčester v úzkej skupine ľudí.


Využiť bezkonkurenčnú výhodu ubytovania takmer na lyžiarskom svahu musíte aj po zotmení. Snáď by ste si nenechali ujsť neopakovateľný zážitok, ktorý začína welcome drinkom v Humno Tatry, len pár krokov od chaty. Po prípitku nasadnete na ratrak Grand Snow Taxi, ktorý vás po zjazdovke vyvezie do reštaurácie na stanici Štart v nadmorskej výške 1173 m n.m. Tu vás, okrem nezabudnuteľného pohľadu na hory v svetle hviezd, čaká päťchodová večera pri svetle sviečok. Čerešničkou je sprievodná vínna degustácia. Tak čo? Urobili sme vám chuť na Tatranskú večeru zážitkov?

V lete vám tiež nuda v Tatrách nehrozí. Či sa už rozhodnete absolvovať cestu k vrcholu po vlastných priamo z ubytovania, alebo sa odveziete lanovkou, neoľutujete. Tou najväčšou odmenou vám budú výhľady, ktoré potešia oko aj dušu. Krásu našich veľhôr si užijú všetky vekové kategórie. Či sa rozhodnete pre prechádzku okolo Skalnatého plesa s deťmi, nenáročnú túru, či výstup s horským vodcom, ste vo Vysokých Tatrách správne. Deťom spríjemní potulky prírodou Tatranská divočina. Zábavnou formou sa veľa naučia a spoznajú najkrajšie zákutia Tatier. Kto má rád vietor vo vlasoch, nevynechá možnosť zviesť sa dole kopcom na horskej káre alebo kolobežke.

Možností, ako tráviť čas v Tatrách je neúrekom. Jednou z nich môže byť aj sladké ničnerobenie v CEDER Wellness & SPA. Či je zima, jar, jeseň alebo leto, prehriať organizmus v suchej fínskej saune, padne vhod. Pokožku prečistí a proti chorobám zabojuje parná sauna s vôňou eukalyptu. Sauna vhodná pre astmatikov a alergikov je zároveň vhodným prostriedkom pre zachovanie krásy. V infrasaune totiž vdychujete chladnejší vzduch, čo menej zaťažuje srdce. Uvoľnenie svalov dosiahnete vo vonkajšej alebo vnútornej jacuzzi. Nerušený relax pri zvukoch relaxačnej hudby vás zasa čaká v oddychovej časti.

Stačí sa len rozhodnúť, či pobyt v Wellness Mountain Cottage Ceder Tatranská Lomnica strávite vo dvojici, s rodinou alebo s priateľmi a vybrať si izbu alebo apartmán podľa svojich predstáv.