Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

Lyžovačka v Alpách - Must have tejto zimy

Lyžovanie vo Vysokých Tatrách aj snowboard v Jasnej ste už vyskúšali. Tento rok vás to láka prekročiť hranice a vybrať sa na ľadovec, ktorý ospevujú vaši kamaráti. Chcete mať pravý, autentický zážitok z lyžovačky v Alpách. Vyberte si preto pravý horský hotel, ktorý svojimi službami aj architektúrou Rakúsko dokonalo vystihuje.

Hotel Das Falkenstein, v horskej dedine Kaprun, stojí neďaleko ľadovca Kitzsteinhorn. Vo výške 3000 m n.m. pocítite na vlastnej koži ako „vŕzga“ sneh pod dobre navoskovanými lyžami. Poriadne uzimení a príjemne unavení sa vrátite do útulného hotela, ktorému dominujú prírodné materiály. Tradičnú rakúsku pohostinnosť a tradičné jedlá pripravené z lokálnych surovín, od miestnych dodávateľov ochutnáte v hotelovej reštaurácii. Chýbať samozrejme nebudú ani miestne vína. Hotel so 40 ročnou tradíciou sa pýši rodinnou atmosférou, ktorá dá vašej dovolenke tu správnu, neopakovateľnú, príchuť.

Pokiaľ zatúžite po mestskom živote, vyberte sa do centra Kaprunu. Od hotela je vzdialené približne 10 minút chôdze. Ak dáte prednosť fyzickému relaxu, nasmerujte svoje kroky do hotelového wellness centra. Vaše telo výborne prehreje parný kúpeľ či sauna. Zdravý dovolenkový odtieň získa vaša pokožka v soláriu.  Unavené telo nepochybne potešíte, ak sa zveríte do rúk šikovného maséra. Vaša krása nezostane nepovšimnutá, pokiaľ sa necháte zlákať na kozmetické procedúry v ponuke hotela. V interiéri hotela Das Falkenstein môžete pokojne stráviť aj celý deň. Zabavíte sa v herni so šípkami aj biliardom, či v krytom bazéne s vírivkou a protiprúdom.

Energiu získate v reštaurácii hotela  Das Falkenstein. Bohaté bufetové stoly s domácim chlebom aj vajcami, čerstvým ovocím aj ovocnými šťavami, vás naštartujú do aktívneho dňa. Večer môžete zakončiť pohodou pri štvorchodovej večeri.

Na svoje si tu prídu páry, milovníci zvierat aj rodiny. Štvorhviezdičkový hotel, neďaleko alpského ľadovca, ponúka niečo pre každého. Aktívnu dovolenku na svahu, relax vo dvojici vo wellness centre,   kúsok samoty počas masáže aj nezabudnuteľnú romantiku pri jazde na saniach ťahanými koňmi.

Nádherná rakúska príroda v plnej kráse vás do hotela zláka aj na letnú dovolenku. Relax na e-biku, horská túra, či lezenie po skalách. Výlet na horskom bicykli alebo paraglaiding. To všetko nájdete v bezprostrednej blízkosti hotela. Zábavu s priateľmi aj rodinou si užijete na kajaku, pri potápaní, windsurfingu aj  plachtení. Stres nechajte za bránami hotela a užívajte si spoločne strávený čas so svojimi najbližšími. Celá rodina sa vyberte na túru na kopec Maiskogel. Spoločne strávený čas bude súčasťou vašich spomienok aj rodinného albumu. Aby ste spoznali krásy národného parku Hohe Tauern, budete potrebovať pár dní. Pobyt v miestnej prírode ale určite stoji za to, či ste turista, cyklista alebo len jednoducho vyhľadávate čistý horský vzduch.