Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

HALLOWEEN TO JE RALAX AJ ZÁBAVA

O tom, že Halloween nie je len detským sviatkom, vás presvedčí pestrá ponuka tatranských hotelov. Osvedčená kvalita, to je Halloween strávený v Grand Hoteli Permon **** v časti Vysokých Tatier, Podbanské. Jeden z najlepších slovenských hotelov ponúka nielen vynikajúcu polohu priamo pod Kriváňom, ale aj najväčšie wellness centrum na Slovensku. Práve vďaka nemu, a výbornej miestnej kuchyni, sa Halloween stane sviatkom aj pre dospelých. Prečo by ste sa práve na sklonku jesene neutiahli do príjemného horského hotela, kde obklopený prírodou a službami na najvyššej úrovni, môžete vychutnávať nekonečný pokoj a odpočinok s priateľmi, či romantiku vo dvojici. A vôbec nič vám nebráni v tom, aby ste si jesenný relax užívali aj celý týždeň. A my máme pre vás v termíne od 27.10.2017 do 1.11.2017 špeciálnu Halloweensku ponuku. Za pobyt na 5 nocí a 6 dní zaplatíte len 393€ za dospelú osobu v dvojlôžkovej izbe pri obsadení dvoma osobami. Ak so sebou vezmete aj svoje ratolesti, bude vás to stáť len 2€ pri dieťati do 2 rokov, 25€ pri dieťati menej ako 6 ročnom a 122€ pri deťoch vo veku od 6 do 12 rokov. Že toľko voľných dní nemáte? To vôbec nevadí! Pripravili sme pre vás pobyt ako stvorený na predĺžený víkend. Pobyt na 3 noci a 4 dni v termíne od 29.10.2017 do 1.11.2017 vás bude stáť len 248€ pre dospelú osobu na dvojlôžkovej izbe. Najmenší hostia do 2 rokov si priplatia len symbolické 1,20€, deti do 6 rokov 15€ a deti vo veku od 6 do 12 rokov majú pobyt za 76,20€. Malým prázdninujúcim sa o zábavu postarajú animátori počas špeciálneho Halloweenskeho programu. Tešiť sa môžu na vyrezávanie tekvíc v detskom kútiku, tvorivé dielne s jesennou tematikou aj na párty v maskách. Do sýtosti sa vyšantia v detskom kútiku, v bazénoch, na šmýkačkách a tobogane. Všetci spoločne si pochutnáte na raňajkách a večeri vo forme bufetu, ktorú sú súčasťou vášho jesenného dovolenkového balíčka. Dospelí nepochybne ocenia neobmedzený vstup do wellness aj fitness centra, či ranné plávanie. Príjemnou čerešničkou na torte bude ochutnávka vín z rôznych vinárstiev ako súčasť vášho pobytu.

 

V Nízkych Tatrách sa na vás s halloweenskou ponukou teší Wellness Hotel Chopok****, ktorý si vás získa službami na najvyššej úrovni. V príjemnom počasí je výborným východiskom na turistiku v Demänovskej doline a stredisku Jasná Nízke Tatry. Počasia sa však vôbec nemusíte obávať. Ak by sa na konci októbra ochladilo, nie je nič jednoduchšie, ako sa nechať rozmaznávať v bazénoch a saunových svetoch presne podľa vašich predstáv. Ak túžite po pokoji, romantike a tichu, je pre vás určený Saunový svet a bazén Praslička. Ideálnym miestom pre rodinu je zasa Bazén a saunový svet Plesnivec. Halloweensky víkend pod Chopkom  je v termíne od 26.10.2017 do 3.11.2017. Pri pobyte od 3 nocí zaplatíte za jednu osobu a noc od 81€. Kompletnú cenovú ponuku si môžete preštudovať sekcii Halloween  weekend pod Chopkom. Tešiť sa môžete na uvítací drink, bufetové raňajky , popoludňajšie občerstvenie, päťchodovú večeru, neobmedzený vstup do bazénov a saunového sveta. Deti sa nepochybne nudiť nebudú. Čaká ich detský kútik Chopíkov detský svet i LEGO detský kútik, detské ihrisko a animácie ozvláštnené o jesenné tvorivé dielne, vyrezávanie tekvíc, či detskú diskotéku. V prípade, že máte záujem o ponuku šitú na mieru neváhajte nás kontaktovať e-mailom alebo telefonicky.

Aj Hotel Kaskády ****, ležiaci neďaleko kúpeľov Sliač má pre vás ponuku, v ktorej sa snúbi príjemné prostredie, krásna príroda, odborníci na telesné zdravie a moderné wellness centrum. Miestna reštaurácia si dáva záležať na tradičných receptúrach a lokálnych surovinách pri príprave jedál. Počas jesenných prázdnin sa môžete tešiť na „strašidelnú ponuku“. V termíne od 27.10.2017 do 1.11.2017 sa môžete tešiť na pobyt s bufetovými raňajkami aj večerou, neobmedzený vstup do  SPA & Wellness s rozlohou 3 000 m2. Jeho súčasťou je vonkajší i vnútorný termálny bazén, bazén s atrakciami, detský bazén, jacuzzi, sauny pre deti aj dospelých. Nenechajte si ujsť strašidelnú halloweensku večeru 28.10.2017, halloweensky karneval, súťaž o najlepšiu masku a bohatý animačný program. Pod vedením profesionálnych animátorov si vyzdobíte medovníky, vyrežete vlastné tekvicové strašidlo a zabavíte sa detskom klube pre deti od 4 rokov. Je len na vás, či si vyberiete pobyt na 3 noci za 309€, pobyt na 4 noci za 402€ alebo si užijete jesennú dovolenku na 5 nocí za 496€ na osobu.

Malí aj veľkí, milovníci relaxu aj fanúšikovia nekonečnej zábavy. Každý z vás si príde na svoje počas halloweenských dní oddychu ... a strašidiel