Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

PRVÝ HOLISTICKÝ HOTEL NA SLOVENSKU

Galériu zdravia a relaxu v srdci Liptova, objavíte v hoteli Galeria Thermal Bešeňová s priamym prístupom k privátnym bazénom. Okrem toho si vychutnajte relax v 21 bazénoch s termálnou aj čírou vodou, zábavu na 15-tich toboganoch, bazén s vlnobitím, spoznajte novú relaxačnú zónu Átrium, zrelaxujte vďaka saunovým rituálom, ochutnajte špeciality v reštaurácii Bistro a dajte si drink priamo v bazénovom bare Cosmopolitan. 

Prvý holistický hotel na Slovensku sa vyznačuje špičkovou starostlivosťou o svojich klientov a jeho poslaním je poskytovať im dokonalý relax pre telo, dušu aj myseľ. Nechajte sa unášať na vlnách oddychu počas exkluzívneho wellness pobytu. A v čom vlastne spočíva holistická filozofia hotela? Sústredí sa na všetky 3 úrovne bytosti telo, dušu i myseľ. Práve vďaka tomu je u nás možné dosiahnuť stav „absolútneho relaxu“.

Holistické nazeranie na človeka sa uplatňuje hlavne v liečení a zdravom životnom štýle. Termálna voda bešeňovského vrtu má blahodarne účinky na ľudský organizmus, priaznivo pôsobí na pohybové, dýchacie, urologické ústrojenstvo a pozitívne aj na duševnú pohodu človeka. Nielen vodou a liptovským wellnessom, ale aj zdravým životným štýlom a holistickou koncepciou chce zaujať svojich návštevníkov tento nový hotel,

Hotel sa chce o telo, dušu a myseľ náročného návštevníka postarať aj VIP službami v privátnych termálnych hotelových bazénoch. Galeria Thermal Bešeňová**** ako jediný hotel na Slovensku má priamy vstup z pohodlia hotelových izieb do privátnych termálnych zón. 45 izieb a apartmánov dodáva pobytu na Liptove poriadnu dávku exkluzivity. Zaujímavo architektonicky riešený a moderný dizajn hotela dopĺňa nadčasový travertín, ktorý je úzko prepojený s obcou Bešeňová.

Hotel je aj galériou nádherných výhľadov vďaka spojeniu skla, zvýšených stropov a veľkých okien. O tom, že sa hotel o svojich pobytových hostí bude starať ukážkovo, svedčí aj privátna termál zóna o rozlohe 380 m2, ktorá je otvorená vždy o hodinu skôr a o hodinu dlhšie ako celý areál vodného parku. Pobytoví hostia majú vyhradené ležadlá na prízemí, súkromné jacuzzi pre dvoch s presklenou stenou a jedinečným výhľadom na Chopok, Chočské vrchy, či areál Bešeňovej, ďalej možnosť účasti na holistických ozdravných rituáloch v privátnej termal zóne v cene pobytu, menu lobby baru zamerané na fresh ponuku zdravých nápojov a jedál, bylinkové čaje z lokálnych byliniek, živé vody s drahými kameňmi, pillow menu, 24 hodinovú službu recepcie, knižnicu o zdravom životnom štýle a iné. Hotel Galeria Thermal**** Bešeňová je tou najlepšou galériou zdravia na Liptove a prvým holistickým hotelom na Slovensku, ktorý v prístupe nazerá na človeka ako na celok.