Info o pobytoch +421 905 253 356 (Po - Pi v čase 8:30 - 17:00), mail: slovakia@skitravel.sk
SK | EN

JESENNÝ WELLNESS A WELLBEING

Tak si to predstavte – všetky farby jesennej palety na stromoch, snehom pocukrované vrcholy hôr. Vy zababušení vo voňavých perinách v izbe dýchajúcej teplom a históriou. Stačí skočiť do mäkučkého župana a jemných papučiek, nastúpiť do výťahu alebo zdolať pár schodov a ste tam – vo Wellness centre Grand Mountain Spa v štvorhviezdičkovom hoteli Grand Praha Vysoké Tatry. Bohatá história tatranského kúpeľníctva sa tu pretavila do exkluzívneho priestoru, ktorému dominuje jediný exteriérový bazén v Tatrách.  Zimy sa báť určite nemusíte. Voda v ňom je príjemne teplá a výhľad šialene krásny. Tradičné tatranské bylinky a lesné plody našli uplatnenie pri masážach a ošetrení pleti. Nájdete tu aj účinného spojenca na boj s jesennou nádchou – sauny. Práve tu sa dýchacie cesty prekrvia, čo im pomôže zbaviť sa mikroorganizmov. Zvýši sa vám rýchlosť krvného obehu , zlepší prekrvenie tkanív. Škodlivé látky a nečistoty sa z vášho tela odplavia spolu so stresom a únavou. Aby mal pobyt v saune ten správny účinok, je vhodné ho pravidelne opakovať. Viete si predstaviť akí odpočinutí a zdraví budete hotel opúšťať po týždňovom pobyte? A viete si predstaviť ako sa poteší vaša peňaženka, keď za 7 nocí zaplatíte len cenu ako za 6 nocí? Táto špeciálna akcia na jednu noc grátis platí od 1.novembra do 29. decembra 2017. Tak čo, využijete jeseň na odpočinok a budovanie imunity?

Vraj nemáte na odpočinok čas? Termíny na vás útočia z každej strany? Ako by ste si mohli dovoliť týždeň ničnerobenia... Urobiť niečo pre svoje zdravie a pohodu sa dá aj počas predĺženého víkendu. Ak sa počas týchto dní necháte intenzívne rozmaznávať a využijete všetky benefity prvého holistického hotela na Slovensku, môžete sa tešiť na dostatok životnej energie až do Vianoc. Nový štvorhviezdičkový hotel Galeria Thermal Bešeňová**** vyrástol priamo  v areály vodného parku Bešeňová, aby vašej duši, telu aj mysli poskytol dokonalý relax. Rezervujte si od 1. novembra do 23. decembra 2017 pobyt s raňajkami na 4 noci a zaplatíte len za 3. Užívajte si individuálny VIP prístup, privátny vstup do bazéna s termálnou vodou priamo z hotelovej izby, či súkromné jacuzzi. Keďže filozofiou hotela je nazerať na človeka ako celok, potešia sa aj vaše oči. Galéria jedinečných výhľadov na Nízke Tatry, Chočské vrchy a okolitú krajinu sa vám naskytne priamo z izby vďaka veľkým oknám. Chuťové poháriky poteší bezplatná ponuka nápojov a čerstvého ovocia i zeleniny v priestoroch hotela. Príjemným miestom na posedenie medzi jednotlivými procedúrami, či kúpaním v bazénoch s termálnou i čírou vodou, sú novootvorené priestory Átria. Vo wellness centre sa vaše telo očistí nielen od mikroorganizmov, ale aj od každodenných starostí.

Jesenné obdobie je ideálne nielen na utužovanie zdravia, ale aj vzťahov. Doprajte si od 15. septembra do 22.decembra trochu romantiky s partnerom. Pobyt na 2 noci vo Wellness Hoteli Lesná**** sa pohybuje v cene 405€ alebo 430€ podľa typu izby. Súčasťou balíčka pre dvojicu je ubytovanie na 2 noci, bufetové raňajky, večera, wellcome drink, šperk pre dámu z kolekcie Riana, vstup do bazéna a hot zóny, či fitness. Zaručene si oddýchnete pri 90 minútovej párovej masáži  L´OCCITANE - Radostná Chvíľka pre Dvoch. Potešením pre váš zrak bude pohľad na Lomnický štít priamo z hotelového bazéna. O nič sa nemusíte starať, na nič nemusíte myslieť. Svetom Lesná Spa by L’Occitane vás bude sprevádzať osobná Spa terapeutka a vašou jedinou úlohou bude odpočívať, načerpávať energiu a tráviť čas spoločne.

Je skvelé vedieť, že jeseň nemusí byť zákonite spojená s nepríjemným počasím, nedostatkom energie a oslabeným zdravím. Je výborné vedieť, že aj na Slovensku sú na výber hotely s pestrou ponukou služieb, ktoré sa postarajú o harmóniu vášho tela a ducha na najvyššej úrovni.